Anmeldelse: En revolution på trapperne

Anmeldelse af:
Malte Houe – Alder: 19 år
Anmeldelse af Bellevue Teatrets musical – Evig Ild.
Morsø Teater den 29/3-22

Da jeg kom ud af teatret i aftes, var jeg fyldt til randen. Fyldt med musik, historie, scenografi og formidling i verdensklasse.

Evig Ild er på en hård mission. Hvordan gør man en flere hundrede år gammel tung og mørk historie relevant, interessant og underholdende i 2022? Bellevue Teatrets svar med en vild og anderledes scenografi, dygtige unge skuespillere og en masse fantastisk musik, kan jeg kun erklære mig enig i.

Jeg vil fremhæve den unge hovedrolleindehaver Markus Borg, han fører os gennem historien på en medrivende måde, og så synger han helt fantastisk. Jeg er sikker på vi kommer til at høre mere til ham i fremtiden.

De mange flotte stemmer, gør det dog også ekstra tydeligt, at nogle af spillerne synger markant bedre end andre.

Scenografien er levende og bruges i høj grad, det sætter scenen på en nyskabende måde, men bliver også brugt i så høj grad, at det til sidst bliver lidt for meget.

En fantastisk forestilling med en spændene og medrivende historisk fortælling.

5 skjolde.

Unge Anmeldere – Hvad går det ud på?
Ung Kult tror på, at det er vigtigt med kulturelle oplevelser for, med og af unge. Derfor har man i Ung Kult sat sig for, at få unge i lokalmiljøet til at anmelde forskellige projekter, events og performances – både fysisk og online.
De unge anmeldere rater hvert event med mellem 1 og 6 Ung Kult-skjolde.

Forfatter
Top