Anklager i pædofilisag: Tiltalte tippede selv skolen om sagen

Pia Koudahl er anklager i retssagen mod en 35-årig mand, der er tiltalt for at have bortført og voldtaget en niårig pige på Mors sidste sommer. I sin fremlæggelse af sagen i retten igår fortalte hun, at det er politiets opfattelse, at det var den tiltalte selv, der tippede pigens skole i Vinderup om sagen. Det skriver TV Midtvest.

I følge politiet kontaktede den tiltalte skolen under et falsk navn; Rasmus. Han fortalte, at han set pigen blive samlet op af en mand i en bil den 13. juni.

For politiets vedkommende begyndte sagen at rulle, da de 5 dage senere blev kontaktet at pigens far. Skolen havde ringet til ham og fortalt om opkaldet fra ”Rasmus”. Hurtigt finder man dog ud af, at det telefonnumer “Rasmus” oplyste ikke eksisterer. Til gengæld lykkedes det politiet at finde frem til den telefon, som sim-kortet har siddet i, og det er den tiltaltes.

Tiltalte: Min telefon må være hacket
Den 35-årige, der tidligere er dømt for lignende kriminalitet, nægter at have ringet til skolen og mener, at hans telefon må være blevet hacket.

Han nægter sig skyldig i sagen. Han har siddet varetægtsfængslet siden 23. juni 2018. Retssagen mod ham begyndte igår, og der er afsat 9 retsdage. Der ventes at falde dom enten den 8. eller 9. juli.

Anklagemyndigheden går efter en forvaringsdom.

LÆS OGSÅ:

35-årig truede 9-årig til tavshed med kniv

 

Forfatter

Related posts

Top