Andeslagteri hyrer kendt advokat i jagten på erstatning

Det kostede dyrt for andeslagteriet Dan Duck i Struer, at Fødevarestyrelsen kort før jul offentliggjorde en mildest talt kritisk rapport om hygiejnen på slagteriet. En rapport, som Fødevarestyrelsen efterfølgende har trukket tilbage fordi det viste sig at den var “fejlbehæftet”.

Slagteriet går efter en millionerstatning fra styrelsen, og til at sikre denne har virksomheden hyret den kendte advokat Hans Sønderby, der har speciale i EU-ret. Det skriver TV Midtvest.

– Vi går efter at få erstatning for det tab, som virksomheden har lidt. Både det der er konstateret ved de mange ænder, der ikke er blevet solgt, samt mange annullerede ordre her i januar. Derudover vil vi også gå efter erstatning på det goodwill tab, som virksomheden har lidt, fortæller han til TV Midtvest.

Hans Sønderby har tidligere vundet store sager over fødevarestyrelsen. I 2008 indgik han et forlig, der sikrede klienten mere end otte millioner i erstatning for lukningen af en samlestald. I 2013 sikrede han et slagteri erstatning efter et påbud om at holde lukket på en produktionsdag, og i 2015 sikrede han en transportør erstatning, efter han var blevet pålagt et ulovligt transportforbud.

LÆS OGSÅ:

Fødevarestyrelsen erkender alvorlig fejl på andeslagteri i Struer

Privatfoto: Martin Daasbjerg

 

Forfatter

Related posts

Top