Alvorligt trafikuheld på Thyholm: Flere tilskadekomne

OPDATERET kl. 12.25: Èn dræbt i voldsomt trafikuheld på Thyholm

OPDATERET kl. 12: Oprydningsarbejdet efter uheldet er færdiggjort, og vejen er atter åben og farbar i begge retninger.

En person er kommet alvorligt til skade, og er blevet fløjet til hospitalet i Århus i forbindelse med et alvorligt færdselsuheld på hovedvej 11 på Thyholm fredag morgen.

Foto: Sebastian Andreasen Rasch, TV MIDTVEST

Meldingen om færdselsuheldet kom kl. 07.50, og Vagthavende ved Midt- og Vestjyllands Politi, Lars Even, oplyser, at der to biler involveret i uheldet. Han kender endnu ikke årsagen til uheldet, men fortæller at en bilinspektør er på vej til stedet.

Flere tilskadekomne
Lars Evens fortæller, at én af chaufførerne er kommet alvorligt til skade og er i den forbindelse blevet fløjet til hospitalet i Århus.

Chaufføren samt en passager er ligeledes kommet til skade – en af dem er med ambulance blevet kørt til behandling på sygehuset i Herning. Lars Evens har dog på nuværende tidspunkt intet overblik over og det er chaufføren eller passageren der er blevet kørt til Herning, ligesom han ikke er blevet oplyst om i hvilken bil passageren befandt sig.

Der er pt. intet nyt om de tilskadekommendes tilstand.

Foto: Sebastian Andreasen Rasch, TV MIDTVEST

Hovedvejen er spærret
De første meldinger gik på, at rednings- og oprydningsarbejdet ville spærre hovedvejen omkring afkørslen til Lyngs ind til kl. 10 i formiddag, men arbejdet trækker ud. Afspærringen er derfor foreløbigt forlænget til kl. 12.

Der er omkørsel i begge retninger via Limfjordsvej – Møllegade og Jestrupvej.

Foto: Screendump fra trafikken.dk

Foto : Trygfonden

Forfatter

Related posts

Top