Alternativet genvælger spidskandidat i Thy

Når thyboerne til november går til stemmeurnerne ved kommunalvalget, vil første navn på stemmesedlen under liste Å være Joachim Plaetner Kjeldsen, der siden valget i 2017 har repræsenteret Alternativet i kommunalbestyrelsen i Thisted Kommune.

Mandag aften genvalgte medlemmerne af Alternativets lokalafdeling nemlig ham som partiets spidskandidat.

– Det har indtil videre været tre spændende og vanvittigt lærerige år i politik her i Thy. Samtidig har det i al beskedenhed også kastet resultater af sig, og vi er lykkedes med en god portion af de politiske mål og forslag, vi gik til valg på i 2017. Det giver mig lyst og blod på tanden til at gå efter endnu en periode, siger Joachim Plaetner Kjeldsen.

Alternativet i er i øjeblikket i gang med forberedelserne til kommunalvalget og holder i foråret en række workshops med politikudvikling på kultur- og naturområdet, som sammen med lokalafdelingens eksisterende politik vil blive en del af valgprogrammet til november.

– Vi har stadig nogle ting fra vores 2017-program, som endnu ikke er opnået, og så er natur- og kulturpolitikken højt på vores dagsorden. Corona-tiden har sat kulturlivet under voldsomt pres, og vores natur i Thy er af en så vigtig størrelse og karakter, at vi mener, Thisted Kommune fortjener en egentlig naturpolitik. Det er noget af det, vi kommer til at gå til valg på og vil kæmpe for, siger Joachim Plaetner Kjeldsen.

Alternativet Thy-Mors holder flere opstillingsmøder senere på året, og har endnu ikke afklaret, om partiet stiller op i Morsø Kommune

Forfatter

Related posts

Top