Alpe-Heidi indtager Thisted

Det succesfulde barkoncept Heidi´s Bier Bar kommer nu til Thisted.

Hun flytter ind i Flaske Peters gamle lokale til marts.

– Det er ingen tilfældighed, at det er netop ’Heidi’, der har fået lov til at flytte ind som vores nye familiemedlem og overtage Flaske Peters lokaler. Heidi’s Bier Bar er ikke alene det første, men også den mest gennemførte bierbar i Danmark. Det er den ægte vare, og vi er derfor meget stolte af at kunne åbne lige præcis en Heidi’s Bier Bar her i Thisted, siger Thomas Jørgensen.

Opfinderne af afterski-konceptet
ReKom-koncernen, som Dampmøllen har indgået partnerskab med, var de første til at opfinde og få succes med bierbar-og afterski-konceptet i Danmark, og mange har siden har forsøgt at gøre det efter. Heidi’s Bier Bar, der også findes i København, Aarhus, Aalborg, Odense og Svendborg, er kendt for autentisk oktoberfeststemning og afterski-party.

Barkortet byder på mere end 100 forskellige udenlandske øl kombineret med et bredt udvalg af lækkerier fra Thisted Bryghus samt klassiske afterski-dråber som Kleiner Feigling, Flügel og Jägermeister. Personalet er klædt i ægte tyrolertøj, og musikken er blandet sing-along festmusik, hvor både Tyroler-schlagere, klassiske dance- og househits samt nyere numre sniger sig ind.

Og noget tyder på, at thy- og morsingboerne står klar til at tage imod ’den kære Heidi’ med åbne arme:

– På kun ti dage fik Heidi’s Bier Bar Thisted næsten 2000 ’likes’ på facebook! Så jeg har på fornemmelsen, at vi ikke har skudt helt galt, når jeg forventer, at konceptet passer godt til thy- og morsingboerne, siger Thomas Jørgensen.

Han oplyser, at Heidi’s Bier Bar forventes at kunne slå dørene op for gæster i Thisted lørdag den 21. marts 2015.

Foto : Heidi´s Bier Bar, Aalborg

Forfatter

Related posts

Top