Allan Toft Hansen tildeles mere ansvar – nu som viceanfører

Allerede i sidste del af sæson 15/16 var det tydeligt, at Mors Thy Håndbold-spilleren Allan Toft Hansen fik en mere central rolle på banen i form af en del spilletid i både forsvar og angreb. I denne sæson er Allan tiltænkt en større og endnu mere central rolle på holdet og udenfor banen. Det skriver Morsthy.dk.

Cheftræner Jan Paulsen har udnævnt det unge talent til viceanfører:

– Valget er faldet på Allan, da jeg håber at det kan løfte ham som spiller. Der udover håber jeg selvfølgelig også på, at han vokser som person ved at få noget mere ansvar, og jeg er spændt på at følge Allan og hans udvikling i det kommende år, fortæller cheftræner Jan Paulsen.

–  Jeg er sikker på, at det vil løfte mit spil, og samtidig vil det udfordre mig på det personlige plan. Jeg er normalt en stille og rolig fyr, så det bliver en udfordring for mig at skulle stille mig frem og være en leder i truppen, siger Allan Toft Hansen.

Pause fra landsholdet
Han har glædet sig til at komme i gang til denne opstart – for første gang i mange år har han nemlig haft en håndboldfri sommerferie, da han valgte at sige nej tak til udtagelsen til U20-landsholdets træningsamlinger hen over sommeren og dermed også det forestående U20 EM på dansk jord:

– Jeg trængte til en pause fra landsholdet, og jeg har virkelig nydt en sommer uden håndbold. Til gengæld er jeg nu ladet 100 % op, og det kommer forhåbentligt Mors-Thy Håndbold til gode.

Foto : Mors Thy Håndbold

 

Forfatter

Related posts

Top