Allan Toft Hansen stopper i Mors-Thy Håndbold

Allan Toft Hansen sætter punktum for otte sæsoner i Mors-Thy Håndbold, når han for sidste gang trækker den blå trøje over hovedet i forbindelsen med Final4-stævnet til juni. Til den tid har den 24-årige stregspiller tilbragt næsten halvdelen af sit liv med håndbold på Mors, hvortil han kom i 2009.
Ifølge sportsdirektør i Mors-Thy Håndbold, Henrik Hedegaard, er det et ganske særligt farvel, der venter.
– Allan har været på kontrakt i Mors-Thy Håndbold siden 2013. Han er en af talenterne, som er gået hele vejen fra ungdomshåndbold i en af vores moderklubber til at være en profil på ligaholdet – særligt de senere år er Allan blevet en central spiller med masser af ansvar.
Allan Toft Hansen siger selv om sit stop “nu er det blevet tid til, at jeg skal prøve noget nyt. Jeg er kommet til et sted i min håndboldkarriere, hvor jeg tror, at nogle nye indtryk vil være godt for min udvikling, og derfor har jeg valgt at stoppe i Mors-Thy Håndbold efter denne sæson.”

Allan Toft Hansen glæder sig til Final4.
– Det er fantastisk, at jeg får muligheden for at slutte af med en pokaltitel. Kvalifikationen til Final4 er det største, jeg har været med til i min tid i Mors-Thy Håndbold, og det kunne være en fantatisk sløjfe at sætte på mit eventyr i Mors-Thy Håndbold, siger Allan Toft Hansen.

 

Forfatter
Top