Allan Olsen, Bisse og Skammens Vogn klar til Alive

Alive Festivalen er i fuld gang med at booke navne til årets festival, der finder sted den 17.-19. august i området omkring Plantagehuset i Thisted.

Sidste år måtte festivalen melde udsolgt, og der er allerede fuld gang i billetsalget til dette års festival.

Og nu begynder man så at offentliggøre de første navne – og hvilke tre af slagsen:

Allan Olsen
Den nordjyske troubadur Allan Olsen er – omend ikke landets bedste sangskriver – så ialtfald en af de ypperste. Han vendte op og ned på alt, da han udgav pladen JØWT på sit eget pladeselskab, og selv arrangerede en forsamlingshusturne i Vendsyssel – og andre steder – hvor Allan Olsen spillede for totalt fyldte sale. Ikke bare fyldte men FYLDTE !

I Olsens tilfælde vil det være unfair at tale om et comeback, for han har egentligt aldrig været væk. Men ialtfald bragte pladen og turneen ham tilbage for fuld skrue.

Allan Olsen kommer til Alive med et nyt album i bagagen, og det skulle udkomme i løbet af foråret.

Bisse – storsluger af priser
Bisse blev den helt, helt store oplevelse, da de danske musikkritikere forleden uddelte STEPPEULVEN 2017.

Her ryddede Bisse stort set bordet, og løb med hele fem STEPPEULVE for : Årets Komponist, Årets Tekstforfatter, Årets Vokalist, Årets Sang for “Seks Hjerter” og Årets Album for “Højlandet”.

Forventninger herfra vil være tårnhøjt til Bisse på Alive.

Skammens Vogn – aparte poeter
Skammens Vogn er “Et band, der med deres egen aparte og skramlet poetiske stil har gjort det til et varemærke at bære alle følelser uden på sangene. De kan godt lide musik, der ikke rigtig kan genrebestemmes, forklarer de. Musik, som ikke rigtig ved, hvad den selv vil. Og musik, der får sin lytter til at tvivle på, om man skal grine højt eller blive rørt til tårer”, som Politiken har beskrevet dem.

Spændende og ukendt land for mange.

 

Forfatter

Related posts

Top