Alive Festivalen byder indenfor til gratis koncerter

På festivalens sidstedag åbner Alive i år dørene og inviterer folk fra nær og fjern til at tage del i stemningen. Fra kl. 11 til 16 er der gratis adgang til den hyggelige festival-have, hvor Aksglæde, I Just Came From The Moon samt internationale klassiske musikere pryder programmet.Musikken præsenteres i samarbejde med Jazz i Thy og Thy Chamber Music Festival og arrangementet bliver en Tour de Force i alt det bedste fra den thyske kulturscene, fortæller Alive Formand Mads Dahl.- Så går man og undrer dig over, hvad der sker bag hegnet på Plantagevej de tre dage i august, så får alle nu muligheden for at få syn for sagn med en gratis festivalsmagsprøve.

– Foruden muligheden for at smage på de lokale festivaløl og sætte tænderne i den mad fra det lokale Gaardmad, vil man også kunne opleve et musikprogram strikket sammen af ligeledes lokale kulturaktører. Vi koger kort sagt den bedste kultur fra området ned til et fem timers gratis arrangement med koncerter, der spænder over den højeste kvalitet af klassisk musik, jazz og pop, er der altså ingen undskyldning for at blive væk, fortæller Mads Dahl.

Alive Festival Haven 1
PROGRAM for “Åben Festivalhave” d. 13. august:
11:00 – Pladsen åbner
11:30 – Joshua Anderson, klarinet og Kern Westerberg, violin (præsenteret af Thy Kammermuskfestival)
13:00 – I Just Came From The Moon (præsenteret af Jazz i Thy)
14:45 – Aksglæde (præsenteret af Alive Festival)
16:00 – Pladsen lukker for gratister og programmet fortsætter for alle med endagsbillet eller armbånd til alle tre dag.
Hvem spiller? :
I JUST CAME FROM THE MOON er et forholdsvist nyt bekendskab på den danske jazzscene, men gruppen har allerede gjort sig bemærket i flere sammenhænge. Først og fremmest som nykårede vindere af den landsdækkende konkurrence Ung Jazz 2016. Her udtalte dommerpanelet:Musikken tager udgangspunkt i bassisten Frederik Hagners kompositioner, men er samtidig udtryk for en kollektiv, musikalsk strømning. Medlemmerne er hver især en aktiv del af det Aarhusianske undergrundsmiljø og har i I Just Came From The Moon, fundet et fælles omdrejningspunkt i musik der omfavner alt fra støvede country-ballader til ostinatbaseret improvisation.
Aksglæde

Aksglæde

AKSGLÆDE fik først offentlighedens opmærksomhed med sangen ”Lille Taarbæktøs”, under Karrierekanonen i 2015. Sangen blev taget op af både P6 Beat og P4 samt udnævnt til årets sommerhit af den anerkendte blog Unison.

På live-scenen cementerede Aksglæde samtidig deres høje niveau med flere anmelderroste koncerter, alt imens det hårdtarbejdende pop-rock band indspillede deres debut udgivelse. I April 2016 fyldte Aksglæde således spillestedet Loppen til deres release koncert for den selvbetitlede EP. Anmelderne har ikke kunne få armene ned og singlen ”Fantomfølelser” gik direkte ind hos P6 Beat.

Lyt: https://www.youtube.com/watch?v=wLqjwj72-eA

Forfatter

Related posts

Top