Alive Festival og Thy Music Collective holder julefester

Der bliver gang i Thisted i juledagene: 1. Juledag inviterer Alive Festival til julefest i Thisted Musikteater, Thy Music Collective inviterer til 2. juledagsfest i Teutonersalen med hele fire koncerter.

Alive Julefest
Den 25. december, 1. Juledag, fejrer Alive Festival julen og et godt år for festivalen med en stor fest i Thisted Musikteater.

Her vil der både være mulighed for at møde gamle venner over en øl eller to, mens DJ’s med tilknytning til festivalen vil stå for musikken og blande tidens musikalske strømninger med klassikerne, så man kan være sikker på at få danset lidt af julesulet væk.

Det er første gang siden 2012 at Alive Festival inviterer til julefest, men erfaringer viser at det er en god idé at komme tidligt når dørene åbner kl. 22.00. Sidst blev der meldt udsolgt på tre timer.

Billetsalg til 2016-festivalen er startet
Igen i år er der mulighed for at ønske sig en festivalbillet i julegave. Billetsalget til Alive Festival 2016 er nemlig netop skudt i gang. Festivalen vi til næste år finde sted allerede den 11. til 13. august, altså en uge tidligere end de foregående år. De første navne forventes snart at blive offentliggjort.

Billetterne sælges via Billetlugen.dk og dermed også landets Fona-butikker. Det koster 495 kr. (+gebyr) for en tre dages partoutbillet.

Foto : Morten Fjord Steengaard

Foto : Morten Fjord Steengaard

Thy Music Collective i Teutonersalen
Igen i år afholder Thy Music Collective julecafé i Teutonersalen på Thisted Gymnasium.

Det sker 26. december, altså 2. Juledag. Med et besøgstal på godt 300 gæster sidste år, gentager Thys musikkollektiv successen, der er blevet noget af et tilløbsstykke – især for eksilthyboer, der er hjemvendt og kan møde hinanden i vante rammer på gymnasiet.

Fire lokalt forankrede bands fra kollektivet vil spille deres egen musik og demonstrere, hvilket stof i den Thy’ske muld der gør, at hele den danske musikbranche i disse dage vender øjnene mod nordvest.

Bjarke Kirk og Kujonerne er dansksproget og velfortalt folk, der er dybt inspireret af Bjarkes barndom Thy. Personlige fortællinger, fortalt både med en humor og melankoli ikke helt ulig Allan Olsen og Peter Sommer.

Summers, med det borgerlige navn Niels Christian Sommer, spiller moderne, elektronisk pop. Projektet er splinternyt og udgivelserne har endnu ikke set dagens lys – men kvaliteten er garanter

De purunge knægte i The Enormous Sea, er sidste nye skud på stammen i kollektivet. De kender scenen på gymnasiet særdeles godt, da fleste af bandets medlemmer har deres daglige gang. En højintens og energisk koncert kan forventes af de fandenivoldske støjrockere.

Efter to års pause og en fuldstændig nytænkt lyd, er veteranerne i Artificial Brothers tilbage hvor det hele startede. Et af de mest succesfulde bands fra egnen, nu i København, vender tilbage og debuterer deres nye materiale i det Thy’ske.

De fire bands spiller alle d. 26/12. Dørene åbner kl. 19. Entrépris: 60 kr.

Forfatter

Related posts

Top