Alive Festival og ELSK fortsætter venskabet

Sidste år indledte de to Thy-baserede foretagender Alive Festival og modevirksomheden ELSK, der har kærligheden til området som fællesnævner, et samarbejde. Samarbejdet gik ud på at producere en kollektion festivaltøj, som kunne købes før og under sidste års festival.

Flere størrelser i de forskellige modeller blev udsolgt i løbet af de få måneder kollektionen var i salg. Samarbejdet tegnede sig som en så solid succes, at de gode venner fra ELSK og Alive vælger at bygge videre på det i 2016.

– For os er det virkelig meningsfuldt at fortsætte samarbejdet med ELSK. De er et firma, der først og fremmest står for høj kvalitet, og så dyrker de som os kærligheden til det område, vi er vokset op i. Det er meget afgørende for os i vores arbejde, siger Mathias Brander Skovsted fra Alive Festival.

Det fortsatte samarbejde udmønter sig i spritnye modeller til kollektionen:

– I år kommer vi til at bygge videre på kollektionen med en hættetrøje og to T-shirts – foruden en speciel T-shirt til de frivillige. Det bliver rigtig godt, siger Lars Riis fra ELSK.

Allerede nu er den første T-shirt kommet. Den koster 150 kr. og kan fra i dag købes i Munkstore i Thisted. Resten af kollektionen er på vej og vil kunne købes i ELSK og Munkstores merchandisebod på festivalpladsen til august.

Hele overskuddet fra salget går ubeskåret til Alive Festival, som i år afholdes den 11.-13. August i Thisted.

Læs mere om festivalen på www.alivefestival.dk og om ELSK på www.elsk.com

Forfatter

Related posts

Top