Alive Festival inviterer til traditionsrig julefest

Igen i år fyrer Alive Festival op for den traditionsrige julefest 1. juledag i Thisted Musikteater. Her genses mange af byens unge til en svingom og et par kolde øl fra det lokale bryggeri.

Julefesten følger igen i år den samme simple opskrift, som består af god musik, masser af juleøl og op mod 550 glade gæster, der skal høre, hvad de gamle venner, fra folkeskolen og ungdomsuddannelserne, laver for tiden.

For mange er det den ene gang om året, man kan pleje de gamle venskaber, der er spredt udover det danske landkort. En aften, hvor nostalgien og de gamle minder bliver akkompagneret af dansable toner fra aftenens djs.

Den årlige julefest er også en kærkommen lejlighed til at minde folk om, hvad der venter til sommer. Til julefesten kan man nemlig få en forsmag på den særlige, velkendte Alive-stemning, der også er at finde i Christiansgave til august næste år.

Alive Festival fejrede i år 10-årsjubilæum, og forhåbentligt kommer julefesten til at lede tankerne hen på de lange, lyse nætter, hvor Thisted fyldes med uforglemmelige, musikalske oplevelser.

Om julefesten:
Dørene er åbne fra kl. 21:00-02:00
Festen lukker kl. 04:00
Entré: 70 kr.

Arkivfoto

Forfatter

Related posts

Top