Alive Festival forbedrer resultat med 150.000 kroner

Årets Alive Festival kom ud med et overskud på godt 60.000 kroner imod et underskud på godt 90.000 kroner året før. Det kunne formand Mads Dahl fortælle de 26 fremmødte til foreningens generalforsamling lørdag eftermiddag i Plantagehuset i Thisted.

– vi har solgt 50 flere billetter, flere indtægter fra sponsorerne samtidigt med, at man kunderne har brugt flere penge i barerne, fortalte Mads Dahl. Han roste samtidigt Thisted Kommune for et godt samarbejde.

Han glædede sig over, at det er lykkedes festivalen dels at lave skrue et godt musikprogram sammen, der tiltrækker gæster fra hele landet men, at Alive Festivalen også adskiller sig fra andre festivaler med noget, der ligner landet bedste sideprogram. Et program man lavede i samarbejde med blandt andre Thisted Bryghus, Cold Hawaii, Thy CablePark, Stenbjerg Kro og mange andre.

Samtidigt var der stor ros til de godt 200 frivillige, hvoraf mange tager to uger ud af deres sommerferie for at give en hånd med i forbindelse med festivalen.

Alive Festivalen har i samarbejde med Tommy Siim fra Thy Erhversforum brugt det seneste år på at udvikle hele organisationen bag festivalen og det arbejde er nu afsluttet med vedtagelsen af en ny struktur for festivalens drift.

Mads Dahl blev genvalgt som formand, mens tre ud af fire valgte til bestyrelsen var nye ansigter.

Foto: Richo Lund Hald Photography // Louise Koustrup // Steffen Kloster Poulsen

Forfatter

Related posts

Top