Alive Festival aflyses

Der bliver ikke nogen Alive Festival i år. Arrangørerne bag festivalen har på baggrund af myndighedernes forbud og de efterfølgende præciseringer valgt at aflyse årets festival, der skulle have løbet af stablen i Christiansgave i Thisted d. 30 juli til d. 1 august.

– Vores alles helbred kommer i første række, og vi bakker naturligvis op om tiltagene for at sikre, at vi passer bedst muligt på hinanden. Vi vil prøve at finde nye måder at lave kultur på, men for nu er det uvist, hvad vi kan og må, siger Esben Halkier, kommunikationsansvarlig i Alive Festival.

Udsigt til historisk billetsalg
Det gik ellers rigtig godt med forberedelserne til festivalen, og der var udsigt til at få et historisk godt billetsalg, forklarer Esben Halkier.

– Det er vildt ærgerligt. Vi så frem imod en festival, som på mange områder var forbedret, og hvor der var solgt med længder flere billetter end nogensinde før, så det er skuffende, at vi ikke får lov til at dele det med vores gæster i år.

Arrangørerne kan dog allerede nu løfte sløret for, at der til næste år bliver afholdt Alive Festival d. 29-31 juli. Og de lover, at der arbejdes hårdt på at tage revanche.

Gem billetten til næste år
Der var allerede solgt en pæn del af billetterne til sommerens festival, og arrangørerne håber, at mange vil beholde dem til næste år.

– Alle billetter købt til Alive Festival 2020 gælder automatisk til 2021, og det vil betyde meget for os, hvis vores gæster beholder deres allerede købte billetter, siger Esben Halkier og fortsætter:

– Vi vil også gerne takke vores gæster og frivillige, der har vist stor forståelse og opbakning i de her dage. Det minder os om og fortæller os, at vi har nogle vidunderligt forstående, engagerede og tålmodige gæster.

Der er mulighed for at få refunderet sin billet. Hvis man ønsker at få refunderet sin billet, beder arrangørerne om, at man gør det inden d. 1 juni.

Foto: Richo Lund Hald

Forfatter

Related posts

Top