Aldi vil udvide og modernisere lokal butik

Efter ti år med underskud på butikkerne i Danmark, vil den tyske discountkæde Aldi investere sig ud af krisen. Derfor er den tyske discountgigant i gang med at modernisere sine ialt 182 butikker i her i landet.

Men i Struer er målet mere end blot en modernisering. Her er der nemlig planer om at flytte den nuværende butik på hjørnet mellem Holstebrovej og Smedegade længere ind på grunden, for på den måde at give plads til en udbygning der dels resulterer i et større butikslokale og dels at butikken kan gøres mere tidssvarende end det er tilfældet i dag. Det skriver Dagbladet Struer.

Planerne, som indtil videre kun er på tegnebrættet, kræver, at Aldi får råderetten over arealet mod Nordvestvej – et areal der idag rummer boliger.

Aldi skulle dog allerede have indgået en  betinget købsaftale med ejerne af det ønskede areal. Således venter man altså nu kun på at lokalplanen ændres, så byggeriet efterfølgende kan godkendes.

Aldi har også planer om at udvidde antallet af butikker i Danmark. Tidligere på året blev det meldt ud, at man ønskede at hæve antallet af butikker til omkring 240 stk.

Arkivfoto

Forfatter
Tags

Related posts

Top