Aldi i Thisted nomineret til Frugt- og Grøntprisen 2020

Hvert år stiller Landbrug & Fødevarer skarpt på de bedste frugt- og grøntafdelinger i landets dagligvarebutikker. Prisen blev i 2017 vundet af Lidl i Thisted, og snart kan endnu en lokal forretning muligvis lade sig hylde.

Blandt de nominerede i år er nemlig frugt- og grøntafdelingen i Aldi’s butik i Thisted.

– Det har været et udfordrende år for landets dagligvarebutikker. Efterspørgslen har været enorm og leverancerne har ikke altid slået til. At det er lykkedes dagligvarekæderne at holde varer på hylderne er imponerende, siger Lærke Lund, jurymedlem og chefkonsulent hos Landbrug & Fødevarer, der uddeler prisen i samarbejde med Dansk Gartneri, Produktionsafgiftsfonden for Frugt- og Gartneriprodukter og Foreningen Plan Danmark.

Lidl i Thisted vandt i 2017 prisen. Foto: Landbrug & Fødevarer

I år har prisen haft en ekstra dimension. Tryghed har nemlig været et ekstra parameter. Det handler ikke længere kun om at inspirere kunderne, men også at forsikre dem om, at der er hvad de har brug for i butikken.

– Dagligvarebutikkerne har under krisen tilbudt noget normalitet i danskernes hverdag. Samtidig har vores nominerede formået at se ud over logistikken og have øje for det sanselige. Og det er klogt af dem, for ofte har kunderne ikke en reel plan for måltidet, men handler impulsivt og reagerer på de indtryk de får i butikken, understreger Lærke Lund og sender et stort tillykke til de nominerede.

Prisen uddeles på Hindsgavl Slot på Fyn den 29. september. Indtil da kan de nominerede butikker forvente uanmeldte besøg af både juryen og såkaldte Mystery Shoppers.

Ud over Aldi i Thisted er også Lidl på Frederiksberg og Rema1000 i Fårevejle nomineret til prisen i kategorien Discount.

LÆS OGSÅ:

Lokal Aldi vinder titlen som Årets Butik

 

Forfatter

Related posts

Top