ALDI i Nykøbing kåret som Danmarks bedste

At hårdt arbejde, et tæt sammenhold og supergod kundeservice betaler sig er den lokale ALDI-butik i Nykøbing et godt eksempel på.

Onsdag morgen blev personalet overrasket, da dagligvarekædens ledelse lagde vejen forbi butikken for at kåre den som den allerbedste blandt alle landets flere end 180 butikker.

– Butikkens helt store styrke er det sammenhold, de har opbygget. De er gode til at udvikle hinanden og give hinanden plads. Butikken har et godt, stabilt personale, og de er gode til at udvikle pipeline. Christian, som er butikschef, giver plads til sine medarbejdere og lader dem udvikle sig, og de er med til at bestemme. I hverdagen bliver alle involveret og inddraget, og det giver en god trivsel blandt alle medarbejderne, lyder det fra salgschef, Bo Otzen.

I 2019 blev ALDI i Nykøbing kåret som den bedste i Midt- og Vestjylland. Foto: Aldi, Danmark

Et stærkt signal
Titlen som Danmarks Bedste kan betragtes som et stærkt signal til kunderne om, at de kan være stolte over netop deres lokale dagligvarebutik, lyder fra dagligvarekæden.

Med titlen følger også en check på 40.000 kroner, som skal gå til forkælelse af medarbejderne.

Det er anden gang inden for få år at butikken i Nykøbing vinder en fornem hæder. Sidst det skete var i 2019, hvor butikken blev kåret som den bedste i Midt- og Vestjylland for 2018.

Dengang blev personalet efterfølgende afløst af cheferne fra ALDI’s hovedkontor, imens medarbejderne blev sendt på et betalt weekendophold.

I forbindelse med titlen som Danmarks Bedste bliver der delt rundstykker ud til de første 100 kunder.

LÆS OGSÅ:

Butikschef efter kåring: – Jeg er virkelig stolt!

 

Forfatter

Related posts

Top