Aggressiv ung kvinde: Betjente måtte ty til både stav og peberspray

Politiet måtte ty til brug af både stav og peberspray, da en 22-årig spirituspåvirket kvinde onsdag morgen blev aggressiv.

Kvinden, som er tilknyttet en adresse i Viborg, men som tidligere har boet på Mors, påkørte en parkeret bil på Fjordkærvej i Torup kort efter kl. 06. I den forbindelse tog hendes egen bil så meget skade, at den ikke kunne køre derfra. Det forhindrede hende dog ikke i at gå fra stedet til fods.

Heldigvis fulgte ejeren af den påkørte bil efter kvinden indtil politiet kom til stedet. I mellemtiden var kvinden nået til Torupvej, og her kom betjentene altså på lidt af en opgave.

For det første nægtede hun at oplyse sit navn, hvilket hun bliver sigtet for. Derudover er hun blevet sigtet at have udøvet hærværk mod patruljebilen ved at sparke til interiøret ligesom der venter hende en sigtelse “for at kalde betjentene alverdens ting, som jeg ikke vil nævne her”, lyder det fra politikommissær Jørgen Jensen.

Derudover er hun sigtet for forsøg på vold mod betjentene ved at have sparket ud efter dem. Desuden vil hun blive sigtet for at have forladt et trafikuheld uden at give sig til kende.

Den 22-årige kvinde, som var anholdt i nogle timer, er i forvejen kendt af politiet.

Forfatter

Related posts

Top