Aggressiv thybo: Betjente måtte trække staven

Det gik voldeligt for sig i mere end én forstand, da en 32-årig mand fra Thy tirsdag aften blev anholdt i centrum af Thisted.

Klokken 20.40 blev en af politiets patruljevogne prajet ind til siden, fordi den 32-årige mand opførte sig voldeligt. Ved synet af betjentene stak manden af, men blev kort efter løbet op af betjentene.

– Her bliver han så med den fornødne magt ilagt håndjern, fortæller politikommissær ved lokalpolitiet i Thisted Jørgen Jensen.

Den korte løbetur havde ikke formildet temperamentet hos thyboen, der kaldte betjentene for “en masse grimme F-ord“, som Jørgen Jensen udtrykker det. Den ophidsede mand havde dog ikke sinde at følge med politiet uden kamp. Han sparkede derfor ud efter betjentene, og ramte den ene på låret og i maven. Han blev efterfølgende pacificeret med et slag med en politistav.

Foruden en sigtelse for vold mod politiet og fornærmelig tiltale blev den aggressive thybo også sigtet for overtrædelse af loven om euforiserende stoffer. På sig havde han nemlig 40 gram skunk og 24 gram hash.

Natten blev tilbragt i detentionen og først kl. 06.21 onsdag morgen blev han løsladt.

– Der kommer et retsligt efterspil, lyder det fra Jørgen Jensen.

Foto: Kim Matthäi Leland

Forfatter

Related posts

Top