Agger vender hjem til Thisted FC

Mikkel Agger vender hjem til Thisted FC.

Den 28-årige angriber har fået ophævet sin kontrakt med Vendsyssel FF og blev her til eftermiddag præsenteret på Lerpytter.

Agger har af flere omgange spillet for klubben i Thy. Han startede på klubbens U19-holdet tilbage i 2010, hvor han kom fra ungdomsfodbold i FC Midtjylland. I 2011 skiftede han til Esbjerg fB. Herfra gik turen videre til FC Hjørring (nuværende Vendsyssel FF, red.) og AC Horsens inden turen igen gik til Thisted FC tilbage i 2014.

I 2018 ventede der dog endnu et eventyr for Mikkel Agger, som dengang skiftede til norske Sarpsborg 08. Her blev det kun til et enkelt år inden Mikkel Agger skiftede til Viborg FF inden han senest skiftede til Vendsyssel FF.

– Nu går turen endnu engang hjem til Thisted FC, hvilket vi selvfølgelig er enormt glade for. Mikkel Agger er på alle tænkelige måder en drømmesigning for Thisted FC, skriver klubben i en pressemeddelelse.

– Der skal lyde en stor tak og anerkendelse til erhvervslivet i Thy, som har været afgørende for at dette har kunne lykkedes. Uden deres opbakning i forhold til dette projekt, så havde vi ikke været i stand til at kunne løfte opgaven og havde derfor været nødsaget til at tanke nej til denne mulighed, lyder det fra klubben.

Mikkel Agger har skrevet under på en aftale der gælder frem til sommeren 2023.

Arkivfoto: Rasmus Lykke

Forfatter

Related posts

Top