Agger får nyt motionsevent : WalknRoll

De innovative mennesker i Agger, barsler nu med endnu en event, hvor man smelter motion sammen med velgørenhed.

Denne gang drejer det sig om WalknRoll, der er et nyt koncept startet af Lone Mark og Knud Kristensen. Søskendeparret har længe gået med drømmen om at starte et koncept op som samler, støtter og motionerer handicappede.

– WalknRolls vil give alle, uanset handicap, muligheden for at gå eller rulle en tur i Thy´s fantastiske natur. Der bliver mulighed for at gå eller rulle flere forskellige ruter, som alle er handicapvenlige, nemlig 1,5 km, 3 km og 5 km. Tempoet bestemmer du selv, det gælder nemlig ikke om at komme først, men om at samle penge ind til organisationer der støtter handicappede, hvilket i år 2017 er Scleroseforeningen og Ulykkespatient foreningen, fortæller Lone Mark.

Eventet er placeret i Agger, da man her har danmarks længste handicapsti og en fantastisk natur i Nationalpark Thy. Lone var med til at få lavet handicap stien, hvor Knud åbnede den ved at være en af de første de kørte på den.

– WalknRoll er åbent for alle, om du er kørestolsbruger, gangbesværede, kvinde eller mand er ligegyldigt, bare du ønsker at gå for en god sag, understreger Lone Mark.
Tilmelding er nu åben og du kan tilmelde dig som enkeltperson m. eller uden hjælper eller som hold ved at skrive til Lone.Agger2@gmail.com

Foto : Klaus Madsen

 

Forfatter

Related posts

Top