Agger Athlon klar med program

Der er linet op til en stor idrætsfest i Agger til august. Idrætsfestivalen Agger Athlon har netop åbnet for tilmelding og har igen i år mange spændende discipliner på programmet, som gør det muligt for hele familien at tilbringe nogle skønne aktive dage i Thy’s fantastiske natur.

– Vi har igen i år lagt mange kræfter i at tilbyde et program med discipliner, som du kender fra din hverdag, og samtidig lave nogle sjove alternative aktiviteter, der giver dig smil på læben. Det synes jeg, vi er sluppet utrolig godt fra, siger formand Michael Mark.

Smil skal være gennemgående
For arrangørerne er det vigtigt, at smil er gennemgående for arrangementet, hvorfor der er sørget for gratis udstyr og super dygtige instruktører fra foreningerne i hver disciplin. Oplevelsen skal gerne være med til at promovere de enkelte foreninger og deres idrætsgren, men det skal også gøre, at deltagerne får øjnene op for nye idræts-muligheder.

Foto : Agger Athlon

At tage skridtet ud i foreningslivet kan nemlig nogle gange være svært. Hvem skal man gå til? Hvordan er de og kan jeg finde ud af det?

– Disse barrierer nedbryder vi fx ved at have Mikael Mortensen fra Vestervig Roklub til at sidde ved kajakkerne og instruere dem samtidig med at byde dem velkommen til næste træning. Det skaber en tryghed, som man ikke skal
underkende, understreger Michael Mark.

Thisted Gymnastik og Idrætskultur bliver en del af Agger Athlon
Agger Athlon bød sidste år velkommen til Boddum Ydby Skytteforening og Snedsted Gymnastikforening, der åbnede op for nye aktiviteter som Biathlon – altså discipliner kombineret med skydning samt jumping fitness. I år er foreningen Agger Athlon igen blevet større, da der kan bydes velkommen til Thisted kommunes største forening, Thisted Gymnastik & Idrætskultur (TGI), som byder ind med noget helt nyt til idrætsfestivalen.

Der vil i år fra foreningen være amerikansk fodbold, yoga og springgymnastik på havnen i Agger – hvilket gør at hele Agger havn kommer til at bugne af aktiviteter:

– Vi er utrolig stolte over at vi har fået TGI ind under vores idrætsfestival paraply, da vi ser foreningen som et stort springbræt til at gøre idrætsfestivalen endnu mere unik. De har rigtig mange gode kræfter i foreningen og samtidig nogle discipliner som gør det muligt for hele familien at deltage i eventet, siger Michael Mark,

Også TGi er glade for at blive en del af setuppet, der nu tæller hele 11 foreninger:

– Vi er glade for at blive en del af Agger Athlon, da dette event stemmer overens med TGI’s vision, om at skabe et aktivt og inspirerende fritidsliv med fællesskab og kvalitetstid i højsæde, siger projektleder i TGI Marie-Louise Kondrup.

Tilmelding er åben
Med ønsket om at idræt skal være for alle, tilbyder Agger Athlon flere forskellige oplevelsespakker for, at folk kan deltage.

Fuldpakken giver personer et armbånd, hvor de kan deltage i alt det, de kunne tænke sig henover weekenden. Man kan også købe billetter til en enkelt disciplin fx 10 km løb til 70 kr.:

– Vores ønske er, at en hel familie eller vennegruppe kan tage afsted på en aktiv weekend, uden at det skal koste alverden. Fuldpakken virker ligesom en tur i Fårup Sommerland, hvor man betaler for éntre, og dermed kan have det sjovt i alle aktiviteter. Det er en god mulighed for, at turde prøve sig af i nye idrætsgrene, fortæller næstformand i Agger Athlon Kasper Boamah fra Thy Triathlon Team.

Værd at vide
Priser:
– Fuld pakke voksen: 400 kr.
– Fuld pakke ung: 250 kr.
– Pris for enkelt discipliner tilkøbes.

Dato:
Agger Athlon er fra d. 17 – 19 august 2018.

Alt har start og slut på Agger Havn. Havnevej 3 7770 Vestervig.

Foto : Agger Athlon

Forfatter

Related posts

Top