Agesen bliver ny træner for Mors-Thy Håndbold

45-årige Niels Agesen overtager jobbet som cheftræner for Mors-Thy Håndbold, når Jonas Wille til sommer stopper efter kun en sæson i klubben.

Som omtalt mandag aften, stopper Niels Agesen for Randers HK’s ligadamer efter denne sæson. I Mors-Thy Håndbold glæder administrerende direktør Hans Peter Jarl Madsen sig over, at man har sikret sig Agesens underskrift:

–  Vi er ikke et sekund i tvivl om, at Niels er den helt rigtige mand til at opfylde vores sportslige ambitioner om hvert år at slutte imellem de otte bedste i Herreligaen.

Deler værdier
Niels Agesen vandt både i 2013 og 2015 EHF Cuppen TTH Holstebros kvinder og har derudover opnået en lang række titler med TTH Holstebro, Nykøbing Falster og Randers HK. Han blev i 2009 uddannet som EHF Mastercoach.

Niels Agesen ser frem til at tage fat på opgaven i Mors-Thy Håndbold.

– Aftalen er kommet i hus gennem nogle rigtigt gode snakke, hvor jeg fandt ud af, at Mors-Thy Håndbold og jeg deler de samme værdier. Det, der betyder noget i forhold til Mors-Thy Håndbold og hele området – klubben og de værdier, den er baseret på, det passer godt med den person jeg er. Jeg kan godt lide, at vi er fælles om noget, at vi står sammen om at nå noget i fællesskab – og det er man rigtig god til at gøre i områder som her – og det passer mig rigtigt fint, siger Niels Agesen.

Fokus på talentudvikling
Han glæder sig til at flytte Mors-Thy Håndbold endnu flere skridt i den rigtige retning.

– Jeg har en forventning om, at jeg skal være med til at flytte Mors-Thy Håndbold i en retning, der hedder, at man bliver endnu skarpere på at udvikle egne talenter, holde på egne talenter og forhåbentligt klatre opad i tabellen, siger Niels Agesen.

Han ser frem til at blive udfordret.

– Det vil jeg blive på nogle andre punkter, end jeg er blevet tidligere, og dermed kan jeg blive en bedre håndboldtræner. Så det er egentligt en flertrinsraket i forhold til at være med til at skubbe klubben i den rigtige retning og også skubbe mig selv i den rigtige retning, slår Niels Agesen fast og tilføjer, at han ser frem til at opleve larmen, som Bette Balkan er så kendt for:

– De her små infernoer, som jeg oplever hver gang Mors-Thy Håndbold spiller på hjemmebane – og på udebane for den sags skyld – det håber jeg, at jeg kan være med til at skubbe til, og hvis vi forhåbentligt kan skubbe Mors-Thy Håndbold i den rigtige retning, så er jeg da også spændt på, hvordan Bette Balkan de kan være med til at løfte sig. De er fantastiske i forvejen, og er der endnu mere i dem, så tror jeg, at det bliver rigtig sjovt, slutter Niels Agesen.

Niels Agesen tiltræder den 1. juli 2021. Det er første gang, at han skal stå i spidsen for et herrehold.

 

Forfatter

Related posts

Top