“Aflyst” ridestævne kan mærkes i Jesperhus

At Morsø Rideklub af sikkerhedsmæssige årsager har valgt, at flytte det planlagte distriktsstævne i Kristi Himmelfarts-dagene til næste måned, kan mærkes i Jesperhus.

Her står man nu tilbage med en masse ledige hytter – hytter der ellers var lejet ud til nogle af dem der skulle være en del af ridestævnet:

– Jeg vil tro, at vi står med ca. 30 hytter som nu kommer til at stå tomme, fortæller direktør Peter Overgaard der håber, at han kan få lejet så mange hytter ud som overhovedet muligt i Kristi Himmelfartferien. Derfor er der netop blevet lanceret et last minute-tilbud på Jesperhus’ hjemmeside.

De gæster fra ridestævnet der aflyste deres ophold har alle fået mulighed for, at gen-leje hytterne når stævnet efter planen afvikles i slutningen af juni måned.

Ryttere og gæster fra hele landet
Stævnet tiltrækker både ryttere og deres familier som kommer fra hele landet. Morsø Rideklub oplyser, at man i forbindelse med stævnet forventer at have 200 ekstra heste opstaldede.

Ud over de mange deltagere, forventer rideklubben at op mod 5.000 gæster vil lægge vejen forbi Mors i forbindelse med stævnet.

Den nye dato for stævnet er planlagt til d. 29 juni til 1. juli i stedet.

Det er frygt for herpes blandt hestene, der har fået Morsø Rideklub til at udskyde afviklingen af det store distriktsstævne.

Arkivfoto: Christian Kjeldsen

Forfatter

Related posts

Top