Årets Spiller i FC THY Piger kåret

Normalt når FC THY Piger holder sæsonafslutning deltager omring 300 personer.

Derfor blev lørdagens afslutning i disse coronatider noget anderledes end normalt. I stedet for én stor fælles fest, holdt hver enkelt årgang i stedet afslutning hver for sig.

Som altid blev en række priser uddelt – dette skete under mantra’et “sammen, hver for sig” online for alle årgangene.

Prisen som Årets Spiller gik i år til den 18-årige Janni Vinther Nystrup, som i efteråret fik sin debut på FC Thy-Thisted Q’s ligahold.

– Janni kom til FC THY Piger vel nærmest før Frøstrup IF kom med i samarbejdet. I begyndelsen var hun meget tilbageholdende, men altid smilende og arbejdsom og i dag kan hun så se, hvad den store arbejdsomhed og træningsindsats har båret med sig, fortæller U18DM-træner Leo Damsgaard.

Årets Fighter og Årets Kammerat
Ud over prisen som Årets Spiller blev også priserne Årets Fighter og Årets Kammerat uddelt.

Prisen som Årets Fighter gik i år til U13-spilleren Caroline Holmgaard:

– Caroline har altid en fantastisk indstilling og attitude. Det gælder både til træning og især i kamp. Hun er en særdeles god, arbejdsom all-round fodboldspiller, der næsten altid er i godt humør og så stiller hun krav til sig selv, og så klør hun på med træningen, fortæller U13-cheftræner Kaj Sørensen.

Prsein som Årets Kammerat gik i år til 14-årige Amalie Åkerstrøm, der er U14 spiller. Om valget af hende, siger cheftræner på U14, Jacob “Bean” Jensen:

– Amalie er en pige der altid er parat til at spille uanset niveau og årgang. Hun møder fodboldkammeraterne med åbne arme og smil på læberne – uanset om hun står på mål for U14 eller hjælper på U15, som hun gjorde under Verona Cup. Hun er altid hjælpsom og meget vellidt blandt sine holdkammerater, som synes hun er sjov og en, der skaber godt humør på holdet.

Årets Profiler på alle hold Ud over de tre hovedpriser blev der kåret en profil på hvert hold.

Her kunne følgende lørdag bryste sig af den fine titel:

U13,1: Caroline Holmgaard
U13,2: Celina Riis
U13,3: Camilla Larsen
U14,1: Amalie Åkerstrøm
U14,2: Maria Thinggaard
U15,1: Esther Klitgaard
U15,2: Sofie Hansen
U16: Anna Frank Mitchell
U18DM: Emma Ringgaard
U18,2: Sofie Svendsen

Foto: FC THY Piger

Forfatter

Related posts

Top