Årets Skt. Hans arrangement i Durup var atter velbesøgt

Trods en lidt uforudsigelig vejrudsigt, havde omkring 200 børn og voksne fundet vej til Durup Anlæg, hvor der i år er blevet etableret både grill og bålplads.

– Vi har glædet os til at tage de nye faciliteter i anvendelse. Og vi er meget taknemlige for den bistand vi har fået fra både frivillige ildsjæle og fra Durupfondene og Skive Kommune, siger Vækst i Durup´s formand Thomas Rosenkrands.

Foreningen bød atter på gratis pandekager, snobrød, pølser og sodavand til børnene, men de voksne kunne købe øl, vand, pølser og kaffe.

Heksen var lavet af børnene i Børnegården i Durup og den strøg efter lidt antændingsvanskeligheder af sted til Bloksbjerg.

Thomas Rosenkrands kiggede i sin båltale fremad mod lysere tider, trods det, at dagen nu bliver kortere. Han gav på foreningens vegne udtryk for stor taknemlighed for den lokale opbakning til aktiviteter og tiltag på Durupegnen. Samtidig understregede han, at foreningen har store forventninger til fremtiden og ikke mindst det kommende fokus på Durup som børnenes by.

Forfatter

Related posts

Top