Årets Innovative Virksomhed i Nordjylland er….

Både ACN Sikring fra Mors og Dolle fra Thy var med i finalen i den regionale erhvervskonkurrence, TagFat hvor vinderen blev fundet torsdag aften.

Desværre gik prisen ikke til nogle af de lokale virksomheder. Hobro-virksomheden Technicon løb med sejren.

Med Tag Fat, som er en tilbagevendende konkurrence i det nordjyske erhvervsliv, vil initiativtagerne i det regionale Vækstforum gerne inspirere langt flere virksomheder til at arbejde målrettet med innovation – ikke mindst inden for automatisering og anvendelse af ny teknologi, som har været temaet i årets udgave af Tag Fat.

– Vi ved, at det giver ekstra konkurrencekraft og konkret værdi på bundlinjen ude i virksomhederne, når de investerer i ny teknologi og sætter deres innovationsarbejde i system. Derfor vil vi med Tag Fat og de gode eksempler fra hele Nordjylland vise, at det ikke behøver være så svært at gå til og samtidig minde virksomhederne om, at der er god hjælp at hente i den regionale erhvervsfremme, fortæller Ulla Astman, som er formand for Vækstforum Nordjylland, til TV2 Nord.

Ud over Tag Fat konkurrencen, som skal øge opmærksomheden omkring innovation, står Vækstforum også bag en række konkrete udviklingsinitiativer, som tilbyder nordjyske virksomheder målrettet hjælp til at sætte gang i innovationsarbejdet.

Det er fjerde gang, at den nordjyske innovationskonkurrence Tag Fat finder sted. Første gang var i 2012, hvor virksomheden Vestergaard Marine Service fra Frederikshavn vandt, i 2014 vandt NBE Production ligeledes fra Frederikshavn og i 2016 vandt virksomheden BILA fra Nykøbing Mors.

Foto: Tag-fat.dk

Forfatter

Related posts

Top