Årets fest aflyses: Morsø Kommune inviterer til Frivilligfesten 2021

Årets Frivilligfest på Mors, hvor frivillige ildsjæle hyldes og lokale sportsmestre og lignende hædres, aflyses nu officielt. I hvert fald i sin oprindelige form.

For i en pressemeddelse oplyser Morsø Kommune, at sundhedsmyndighedernes reviderede retningslinjer har gjort det muligt at hædre sportsmestre og årets prismodtagere ved et særskilt arrangement for inviterede gæster. Arrangementet holdes i Sydvestmors Kultur- og Fritidscenter i Hvidbjerg til september.

Priserne, der overrækkes til arrangementet, er Årets Frivillig, Årets Forening, Årets Kunstner, Årets Ungleder, Årets Spotsnavn samt Kulturius.

Samtidig inviterer kommunen til Frivilligfesten 2021 den 29. januar 2021 i Sparekassen Thy Arena|Mors.

– Det var med stor beklagelse, at vi måtte at udsætte og senere aflyse Frivilligfesten 2020, om end det var det eneste rigtige i forhold til sundhedsmyndighedernes retningslinjer. Nu ser vi i stedet frem til Frivilligfesten 2021, hvor vi får lejlighed til at fejre alle vores frivillige ildsjæle og foreninger, siger borgmester Hans Ejner Bertelsen (V).

Alle, der har købt billet til den aflyste Frivilligfest 2020, får billetprisen refunderet. Tilbagebetalingen sker i begyndelsen af august til det betalingskort, som billetten er betalt med. Det er Morsø Turistbureau, som sørger for tilbagebetalingen, da deres bookingsystem er benyttet til billetsalg.

Forfatter

Related posts

Top