Årets Ejerleder: Tre lokale erhvervsfolk er blandt finalisterne

Blandt en lang række af danske virksomheder med dygtige ejerledere i spidsen er der nu fundet tre finalister til kåringen af Årets Ejerleder 2019 i Midt- og Vestjylland.

Blandt de tre finalister er to lokale: Nicolai Tange Jørgensen fra Smart Lift i Nykøbing og Martin og Mikael Søgaard fra Ideal Combi i Hurup. Den sidste finalist er Bjarne Jeppesen fra Sports Group Danmark A/S i Silkeborg.

Prisen, der uddeles af PwC i samarbejde med Dansk Erhverv og Nykredit, går til den ejerleder, der med et klart formål og tydelige værdier går foran og gør en forskel for Danmark ved at skabe vækst og arbejdspladser. I 2017 vandt Jan Bisgaard Sørensen fra Bila  A/S den

Den regionale pris uddeles den 5. november. Vinderen går samtidig videre til den landsdækkende finale der afholdes den 14. november.

Martin og Mikael Søgaard – ejerledere i Idealcombi A/S (Hurup)
Idealcombi blev grundlagt i 1973 af brødrene Henning og Bent Søgaard, som lavede de første vinduer i forældrenes lade i Thy. I dag har sønnerne Martin og Mikael Søgaard overtaget roret, og Idealcombi A/S beskæftiger nu ca. 570 medarbejdere i Hurup, Aarhus, København og England. Virksomheden producerer vinduer og døre på den store vinduesfabrik i Hurup. De to ejerledere har formået at overtage og generationsskifte sig ind i en stor og velkonsolideret virksomhed, som er vokset betydeligt over de seneste 5-10 år.

Martin og Mikael lever efter en filosofi om, at med kvalitet, innovation, ordentlighed og ansvarlighed kommer man længst – disse værdier er også de gennemgående i Idealcombi A/S. Det er tydeligt, at de to ejerledere har sat deres præg på virksomheden med deres nærværende og åbne ledelsesstil, som gør dem til to velansete ledere blandt de ansatte. Ejerlederne udviser stor omstillingsparathed ved løbende at tilpasse virksomheden til markedsforholdene og samtidig have fokus på at bevare arbejdspladser i Danmark. De har, ud fra hver deres spidskompetencer, formået at tilpasse sig og fordele ansvaret mellem sig, samtidigt med at de formår at samle menige ansatte såvel som ledende medarbejdere om et fælles mål, strategi- og værdigrundlag.

Nicolai Tange Jørgensen – ejerleder i Smart Lift A/S (Nykøbing)
Smartlift A/S blev grundlagt i 2006 og senere købt af Nicolai Tange Jørgensen i 2012, i et delt ejerskab med Vækst-Invest Nordjylland A/S. Smart Lift beskæftiger i dag 50 ansatte og er beliggende med produktion i Nykøbing og med salg- og udvikling i Aalborg. Der er tale om en yderst innovativ virksomhed, som udvikler og producerer intelligente lifte, der markedsføres i hele verden. Præcision, driftssikkerhed og kvalitet på allerhøjeste niveau er kendetegnende for virksomheden. Med deres markedsførende position er Smart Lift A/S i gang med en spændende vækstrejse, hvor der konstant udvikles og investeres i eksisterende og nye produkter.

Nicolai er en visionær ejerleder med et indgående kendskab til bygge- og anlægsbranchen og primært virke inden for ledelse, strategiudarbejdelse og salg. Han har sørget for at tilpasse virksomheden til markedet og morgendagens udfordringer. Hertil kommer, at han er handlekraftig og villig til at tage de nødvendige beslutninger. Nicolai er en vellidt og anerkendt ejerleder, som har skabt en kultur blandt medarbejderne, der er præget af stolthed. Hans store fokus på udvikling og innovation af selskabets produkter er en stor del af årsagen til virksomhedens bemærkelsesværdige indtjening og vækst samt den værdi, produkterne skaber hos slutbrugeren.

Forfatter

Related posts

Top