Åbent hus på uddannelser i Thisted

Den 4. marts åbner de to korte videregående uddannelser, markedsføringsøkonom og finansøkonom dørene for alle interesserede.

Unge, der gerne vil have en uddannelse, de kan tage i nærområdet og som samtidig giver gode muligheder for job eller videreuddannelse inviteres inden for i Thy Uddannelsescenter, når der afholdes åbent hus.

En uddannelse i nærmiljøet
Muligheden for at tage en videregående uddannelse i Thisted, anser studieleder Troels Frøkjær Christensen som værende uhyre vigtig for byens og erhvervslivets udvikling.

– Vi ser flere unge, der gerne vil blive i området, og det er derfor positivt, at vi kan tilbyde flere videregående uddannelsesmuligheder i Thisted. Derudover oplever vi også, at vi igennem vores samarbejdet med de lokale virksomheder er en øjenåbner for, hvad de studerende kan – og det er meget glædeligt. For de studerende kan virkelig byde ind med mange ting i løsningen af de daglige opgaver, siger Troels Frøkjær Christensen

Spot på karrieren
De to korte videregående uddannelser er ifølge Troels Frøkjær Christensen et godt sted at starte sin karriere.

– Begge 2-årige uddannelser har den fordel, at dimittenderne kan vælge mellem at søge job bagefter eller at læse videre. Den fleksibilitet finder mange af vores studerende tiltrækkende. t større internationale islæt på uddannelserne betyder også, at de kan vælge enten praktik eller videreuddannelse i udlandet. Så det er virkelig uddannelser, der kan sparke karrieren i gang på mange fronter, siger han.

EUC gruppe 1

Viden der kan omsættes til praksis
Et af uddannelsernes andre kendte varemærker, er den praksisorienterede tilgang, hvor den studerende får anvendelse af teori i praksis. I løbet af uddannelsen skal eleverne 3 måneder i praktik og undervejs i studiet arbejdes der med konkrete projekter fra virkeligheden.

– I efteråret lavede vi et samarbejde med Handels- og Industriforeningen, hvor de studerende skulle udarbejde forslag til at give byen liv i forbindelse med julen 2015. De studerende fik alle muligheder for at tænke kreativt, arbejde med sponsorer, planlægning, økonomi, salg osv. Dvs. alle fag kom i spil og bare det at arbejde med en virkelig case, gør undervisningen meget sjovere, fortæller Troels Frøkjær Christensen.

Forfatter

Related posts

Top