Åbent hus og indvielse den nye udendørs arena ved Morsø Multipark

I morgen bliver en dag i Morsø Multiparks tegn.

Fredag indvies den nye udendørs arena, og dagen igennem vil der være masser af aktiviterer fra klokken 12.30 til ud på aftenen.

Formand for foreningen Morsø Multipark, Peter Lillebæk, ser frem til at vise området frem og fortælle om, hvor langt man er nået indtil videre, og hvad planerne er for stedets fremtid.

– Det bliver en festdag for Morsø Multipark, for vi synes virkelig, der er noget at fejre. Vi har arbejdet med planerne i en årrække og nået mange etaper. Nu vil vi gerne invitere alle med og vise alle de nye faciliteter og mødesteder i området frem. Vi benytter også anledningen til officielt at indvie den nyopførte udendørs arena, fortæller Peter Lillebæk begejstret.

Foruden musik og gratis hotdogs og sodavand til de første 500 fremmødte, byder dagen også på besøg fra Dansk Boldspil-Union (DBU) i skikkelse af formand Jesper Møller Christensen og formand for DBU Jylland Bent Clausen.

Her vil de underskrive en forlængelse af den såkaldte Velfærdsalliance; et samarbejde, som Morsø Kommune indledte med DBU i 2018, og som handler om at bruge fodbold som løftestang til aktiviteter og tiltag, som kan være med til at gøre en forskel i menneskers liv.

Borgmester Hans Ejner Bertelsen glæder sig til at forlænge samarbejdet med DBU, som også har ydet økonomisk støtte til Morsø Multipark. Og han ser i det hele taget frem til at markere dagen for de ambitiøse tanker med Morsø Multipark.

– Det har været spændende at følge arbejdet med multiparken, og det er virkelig værd at markere, at vi er nået så langt. Vi er ikke i mål endnu, men en masse mennesker har gjort et stort stykke arbejde og fortjener en stor tak. Morsø Multipark er et sted, vi kan være stolte af, og som skaber endnu flere muligheder, mere liv og fællesskab. Den gør det kort sagt endnu mere attraktivt at bo på Mors, siger Hans Ejner Bertelsen.

Se hele programmet for indvielse HER.

Foto: Morsø Kommune

Forfatter

Related posts

Top