Åbent Hus hos EUC Nordvest i Nykøbning

Senest torsdag d. 1. marts skal elever fra landets grundskoler og efterskoler foretage deres endelige valg af ungdomsuddannelse. Det er en stor beslutning, og mulighederne er mange, så det kræver et godt overblik og en god viden, hvis man vil være sikker på, at man får valgt netop dén uddannelse, der bedst matcher ens interesser og fremtidsdrømme.

For at hjælpe de unge godt på vej, afholder EUC Nordvest i Nykøbing hvert år Åbent Hus i januar.

– Vores Åbent Hus-arrangement er en rigtig god lejlighed for de unge til at komme ud og opleve skolen og studiemiljøet herude. Her kan de møde både undervisere, studievejledere og elever, og der vil således være rig mulighed for at få svar på eventuelle spørgsmål, hvad enten det drejer sig om de forskellige uddannelser, studieretninger og fag, eller det er studieture, sportscollege og det sociale liv på skolen, man gerne vil høre nærmere om. Jeg vil helt klart anbefale, at man lægger vejen forbi Limfjordsvej d. 25. januar, hvis man ønsker at være bedst muligt klædt på til at foretage det endelige uddannelsesvalg til marts, lyder opfordringen fra afdelingschef Kenny Thomsen.

Morsø Handelsgymnasium samt EUD og EUX Business er ”gamle kendinge” på Limfjordsvej, mens det er nyt, at man nu også kan læse HTX i Nykøbing:

– Det er særdeles positivt, at vi med Morsø Tekniske Gymnasium nu også kan tilbyde de unge en naturvidenskabelig og teknologisk, gymnasial uddannelse lokalt. Det er et tiltag, som vi har store forventninger til, og som vi satser på vil trække endnu flere besøgende til årets Åbent Hus-arrangement, slutter Kenny Thomsen.

Foto: EUC Nordvest

Forfatter

Related posts

Top