91-årig mand stadig ikke fundet

OBS: Efterlysningen er ikke længere aktuel! Læs mere HER

Politiet har natten igennem ledt efter en forsvundet 91-årig mand fra Mors. Manden,der hedder Børge, har været forsvundet siden han gik fra sit hjem i Øster Assels onsdag morgen ved 8.30-tiden.

– Vi har desværre ikke fundet ham, fortæller Jens Claumarch, vagthavende ved Midt- og Vestjyllands Politi torsdag morgen kort før kl. 05.

Han fortæller, at man uden held har ledt efter manden med både en indsatsleder, hundepatruljer og en helikopter. Helikopteren var i luften til omkring midnat, og de sidste hundepatruljer stoppede eftersøgningen ved 04.30-tiden:

– Nu tager man en vurdering her til morgen af hvor man eventuelt vil søge henne, og om der bliver brug for en helikopter og flere hundepatruljer, fortæller Jens Claumarch.

I forbindelse med eftersøgningen har politiet været i kontakt med både familiemedlemmer, busselskabet og hospitaler – men der er ingen der har set ham.

Politiet oplyser videre, at Børge før har taget bussen til enten Nykøbing eller Thisted uden at være i stand til at finde hjem igen.

Børge beskrives som 170-175 centimeter høj og almindelig af bygning Han har gråt hår og er iført en grøn/grå jakke og en kasket med teksten ‘Mollerup Mølle’.

Politiet tager imod hjælp på telefon 114.

Foto: Kim Matthäi Leland

 

Forfatter

Related posts

Top