90 års jubilæum blev fejret med rullende fællesskål

Vorupør Boldklub kunne igår fejre sit 90 års jubilæum.

Men jubilæumsfesten, der var planlagt til næste weekend, er grundet myndighedernes retningslinjer i forhold til coronavirussen blevet aflyst.

Men derfor skulle jubilæet alligevel markeres mente formand Lars Hyldal. Derfor satte han og et par stykker andre sig igår ind i en bil og kørte rundt og skålede med vorupøringer, der stod klar med lidt vådt til ganen. Det skriver TV Midtvest.

På sin tur rundt i Vorupør mødte den skålende jubilæumsbil adskillige lokale, som bakkede op om initiativet bl.a. ved at iføre sig den lokale boldsklubs trøjer og halstørklæder.

Og det var ikke kun i Vorupør, at folk deltog i fællesskålen.

– Vi har også fået tilsendt billeder fra andre byer rundt omkring i Thy. Der er endda også nogle, der har sendt billeder til os af, at de skåler i København, fortæller Lars Hyldal.

Vi kunne ikke mødes og skåle som vi gerne ville i dag. Men vi opfordrede til fælleskål og tog en tur rundt i byen, og det må vi sige mange var med på, tusinde tak til jer 💛🖤 og sikke dog et fantastisk vejr.Vi ses forhåbentlig 30.5.2020 til jubilæums festen, husk sidste tilmelding er på onsdag 1.4.2020.Endnu en gang tillykke til os🇩🇰🇩🇰

Slået op af Vorupør Boldklub i Fredag den 27. marts 2020

Foto: Screendump, Vorupør Boldklub

Forfatter

Related posts

Top