9-0: FC Thy – Thisted Q sikkert videre i pokalen

FC Thy – Thisted Q er videre til pokalturneringens 3. runde efter en storsejr over Middelfart på deres hjemmebane onsdag aften.

Thyboerne startede kampen ud i højt tempo, og efter bare 7 minutters spil stod der 2-0 til thyboerne efter to mål af Malene Yde Hedegaard.

Flere mål blev det ikke til i første halvleg. Men så i anden halvleg tog det fart, og FC Thy – Thisted Q scorede yderligere 7 mål til slutresultatet 9-0.

Malene Yde Hedegaard blev noteret for i alt fire scoringer, mens Rikke Dybdahl og Lotte Bak Christensen blev noteret for hver to mål. Det sidste mål blev sat ind efter af afrettet skud fra Nadia Søderberg.

Ud over det flotte resultat kan thyboerne glæde sig over, at de slap fra opgøret uden skader.

På søndag møder thyboerne Brøndby i ligaen hjemme på Sparekassen Thy Arena. Det venter et opgør mellem ligaens nr. 1 og 2.