64-årig udsat for hjemmerøveri i Roslev

En 64-årig mand blev ved midnatstid natten til fredag overrasket af tre mænd, da de brød ind på hans landejendom på Jungetgårdvej ved Roslev.

Manden var alene hjemme i huset, og blev overrasket af de tre hjemmerøvere i sit soveværelse.

– Den 64-årige beboer lå i sin seng, da han blev overrasket af de tre gerningsmænd. Det udvikler sig til håndgemæng, og beboeren i huset bliver slået i ansigtet og fikseret med gaffatape, så han ikke kan bevæge sig. Derfor får de tre mænd frit spil til at gennemsøge huset for værdier, siger Allan Riis, Vagtchef, Midt- og Vestjyllands Politi til TV MidtVest.

Tog sig god tid
Politiet modtager anmeldelsen om hjemmerøveriet kl. 01.58. Men der har episoden allerede stået på i noget tid.

– Den 64-årige beboer har fortalt os, at de tre gerningsmænd brød ind i huset omkring midnatstid, og da de er gået ringer han med det samme til sin søn. Det er sønnen, der klokken 01.58 kontakter os, og derfor har hjemmerøveriet altså stået på i knap to timer, siger Allan Riis, Vagtchef, Midt- og Vestjyllands Politi til TV MidtVest.

Fordi de tre gerningsmænd havde fikseret husets beboer med Gaffatape, havde de god tid til at gennemsøgte husets tre etager. Alligevel tog de kun en mobiltelefon og en Ipad med sig, da de forlod landejendommen.

– Vi har spærret huset på Jungetgårdvej af, så vores teknikkere og efterforskere kan sporsikre stedet, og skaffe så mange spor som muligt fra gerningsmændene, siger Allan Riis, Vagtchef, Midt- og Vestjyllands Politi til TV MidtVest.

Foto : Politi.dk

Forfatter

Related posts

Top