58 årig sexkrænker : det var for at hjælpe pigen

Den 58-årige mand fra Odense, der er anklaget for grove seksuelle krænkelser af en 14-årig pige blandt andet på Mors, fastholder, at han gjorde det for at hjælpe pigen med at udleve sine lyster.

– Jeg har ikke gjort det for at gøre mig selv tilfreds. Det er ren og skær hjælpsomhed, og det er sket på grundlag af en standardaftale. Det er der ikke noget odiøst i, sagde den 58-årige mand med det røde fuldskæg i Retten i Odense ifølge Ritzau.

Han henviser til en aftale, som anklager Marianne Birck har omtalt som en “slavekontrakt”. Her forpligter den 14-årige sig til at imødekomme alle seksuelle ønsker fra “herren”.

Den tiltalte erkender, at han har haft flere tilfælde af samleje og anden kønslig omgang med pigen. Han erkender også, at han har sørget for, at flere uidentificerede mænd medvirkede ved handlingerne, som i flere tilfælde havde sadomasochistisk karakter.

Men den 58-årige siger, at der aldrig har været tale om tvang, men at det udelukkende handlede om at tilfredsstille pigens egne seksuelle ønsker. Han afviser, at han selv tænder på unge piger.

Anklager Marianne Birck mener, at den 58-årige har manipuleret den 14-årige pige, og at manden står til mindst syv års fængsel. Ikke mindst i lyset af, at han tidligere er dømt for sexkrænkelser af en mindreårig.

Der ventes at falde dom onsdag eftermiddag.

 

 

Forfatter

Related posts

Top