56-årig dyttede af skolepatrulje og fik bøde

For anden gang inden for kort tid er en skolepatrulje blevet udsat for ubehageligheder.

Sidste onsdag blev en skolepatrulje i Nykøbing overfuset af en vred mand, og fredag morgen kort før kl. 08 gik det ud over en skolepatrulje ved Østre Skole i Thisted.

Her dyttede en 56-årig mand, som skulle ind på skolen, af patruljen, som spærrede for trafikken så skolens elever trygt kunne krydse vejen. Uheldigvis for den 56-årige mand, sad der i bilen bag ham en betjent i civil, som efterfølgende kunne prikke den 56-årige mand på skulderen. For at gøre ondt værre for den 56-årige, viste betjenten sig at være ham, som uddanner skolepatruljerne i hvordan arbejdet skal udføres.

Den 56-årige mand, som er Thy, blev sigtet for overtrædelse af færdselsloven paragraf 3, der i følge retsinformation.dk blandt andet siger at trafikanter skal optræde hensynsfuldt og udvise agtpågivenhed, så at der ikke opstår fare eller forvoldes skade eller ulempe for andre, og således at færdslen ikke unødigt hindres eller forstyrres. Der skal også vises hensyn over for dem, der bor eller opholder sig ved vejen.

LÆS OGSÅ:

Skolepatrulje overfuset af vred far

Foto: Rigspolitiet

Forfatter

Related posts

Top