47-årig skolelærer stiller op for S på Mors

Socialdemokratiet på Mors er nu klar til at præsentere sin første kandidat til kommunalvalget i november.

Det er den 47-årige folkeskolelærer Karin Villadsen, der har sagt ja til at stille op på liste A, oplyser partiet i en pressemeddelelse.

– Jeg vil gerne være med til at præge udviklingen på Mors. Vi har meget at byde på her på øen, både til gavn for os, der bor her, arbejder her eller måske besøger øen som turister. Det skal vi blive endnu bedre til at kommunikerer ud til omverdenen samtidig med, at vi skal blive ved med at skabe de allerbedste betingelser for os, der har vores hverdag her, siger fortæller Karin Villadsen, der har boet på Mors hele sit liv.

Siden 1999 har hun arbejdet som folkeskolelærer på Nors Skole i Thy

– I mit arbejde er jeg udover at være klasselærer også både tillidsrepræsentant for Thy-Mors Lærerkreds samt AKT-vejleder (Adfærd, Kontakt og Trivsel) for de sårbare og udfordrede børn, som har brug for hjælp og støtte til at trives og lære noget, fortæller hun.

Det er vigtigt for hende, at alle som kan, tager medansvar for at tage sig godt af de mennesker, som af forskellige årsager ikke kan selv, uanset om det er børn, unge, ældre, psykisk sårbare eller andre.

– Ingen skal lades i stikken og være overladt til at være ”deres egen lykkes smed”. Det kan vi ikke være bekendt. Det at føle sig anerkendt og ”set” som det menneske, man er og ikke bare for, hvad man kan eller måske ikke kan, er en grundlæggende livskvalitet, som vi alle bør have ret til at opleve, slår hun fast.

– Det at hjælpe og gøre noget for andre står mit hjerte nært, siger hun.

Gode arbejdsbetingelser
I hele sit voksenliv har hun således været engageret i forskellige bestyrelser, foreninger og menighedsråd samt haft frivilligt arbejde som fodboldtræner i forskellige klubber.

I sit arbejde som kommunalpolitiker vil hun blandt andet lægge vægt på gode arbejdsbetingelser for de kommunalt ansatte.

– Her tænker jeg på alle de ansatte, der hver dag knokler for at passe på vores fælles velfærd i børnehaver, skoler, ungdomsuddannelser, i vores sundheds- og ældresektor, i Vej og Park eller på kommunens borgerservice – alle er med til at løfte i flok for at vores fælles samfund fungerer. Tillid, anerkendelse og en tak for indsatsen kræver så lidt af os andre, men betyder så meget for dem, som modtager den i en presset hverdag, siger hun.

LÆS OGSÅ:

Tore Müller (S) vil være borgmester

 

 

Forfatter

Related posts

Top