440 Thy- og morsingboer inviteres valgmøde i Nykøbing

Samtlige politiske partier er repræsenteret når Radio Limfjord og LimfjordUpdate inviterer til et afsluttende valgmøde på søndag i Morsø Teater.

Der er 440 billetter til arrangementet og de første 350 er allerede revet væk.

– Valgmødet kommer til at adskille sig fra andre ved, at det bliver mere dynamisk og vil komme til at tage udgangspunkt i de lokale udfordringer, vi har i Thy Mors. Alle har forstået, at Lars Løkke mener, at det skal kunne betale sig at arbejde og at Helle Thorning ikke vil skære i kontanthjælpen og for at tingene ikke skal blive gentagelser af det, vi ser på TV, bliver fokus anderledes, siger Radiochef Allan Josefsen.

Lokale paneler skal kvalificere debatten
Der bliver LimfjordUpdate’s Christian Kjeldsen, der kommer til at binde det to timer lange vælgermøde sammen og formen bliver noget mere anderledes and normalt.

– vi tager 4-5 emner ud, hvor finder 3-4 ”udspørgere”, der har kompetencerne i orden til at diskutere et givent emne med udgangspunkt i lokale forhold. Det skal være med til at kvalificere debatten og samtidigt fastholde kandidaternes fokus på de lokale forhold, vi alle er afhængige af, siger Allan Josefsen.

Hele valgmødet sendes på LimfjordPLUS og streames efterfølgende på LimfjordUpdate.dk.

Valgmødet er lavet i samarbejde med samtlige ti politiske partier.

Kandidaterne på scenen bliver : Simon Kollerup (Socialdemokraterne), Torsten Schack Pedersen (Venstre), Bo Fick (Enhedslisten), Thorkil Olesen (SF), Helle Sommer (Radikale), Torben Overgaard (Konservative), Lise Bech (DF), Inger Ottesen (KD), Jørgen Vangsted (Alternativet) og Martin K. Madsen (Liberal Alliance).

Fakta:
Søndag den 14. juni kl. 15.00-17.00 – dørerne lukkes kl. 14.45 (SHARP)
Morsø Teater, Limfjordsvej, Nykøbing
GRATIS ADGANG
Billetter på limfjordupdate.dk.

Forfatter

Related posts

Top