40 nye medarbejdere skal inddrive gæld i Thisted

Den kommende Gældsstyrelse i Thisted søger nye medarbejdere og ledere. I alt er der netop i dag slået 40 ledige stillinger op.

Der er tale om nyoprettede stillinger til afdelingen af Gældsstyrelsen i Thisted. Sammen med seks andre steder i landet skal de danne rammen om en styrkelse af den offentlige inddrivelse af gæld.

De nye medarbejdere til Thisted søges inden for to hovedområder; sagsbehandling og jura. Men man kan have mange forskellige baggrunde som for eksempel bogholder, kontorassistent, jurist, bachelor i fx offentlig administration, finans eller økonomi. Opgaverne kommer til at spænde vidt i forhold til de kompetencer, folk bliver ansat med.

– De nye medarbejdere kommer blandt andet til at lave kvalitetssikring af krav, håndtere henvendelser fra borgere og virksomheder, konkursbehandlinger og tvangsopløsninger. Når man arbejder med gæld, er det vigtigt at arbejde lovligt og korrekt samtidig med, at medarbejderne også er i stand til at kunne handle empatisk og serviceorienteret i kontakten med de borgere og virksomheder, der ofte står i en svær økonomisk situation, fortæller Maibrit Brandt, underdirektør, Gæld i SKAT.

190 medarbejdere om få år
Der er i dag 96 medarbejdere i Thisted, der er med til at inddrive borgere og virksomheders gæld til det offentlige. I 2021 er det planen, at der i Thisted skal være cirka 190 medarbejdere.

-Vi er er i fuld gang med at etablere Gældsstyrelsen. Der har været stor interesse fra mange kvalificerede kandidater, når vi har søgt nye medarbejdere til at inddrive borgere og virksomheders gæld andre steder i landet. Så det har jeg også en forhåbning om kommer til at ske her i Thisted, og jeg glæder mig til, at vi kommer på plads med en masse nye dygtige kollegaer, siger Maibrit Brandt.

Den kommende Gældsstyrelse
Den 1. juli 2018 bliver Gæld i SKAT til Gældsstyrelsen. Gældsstyrelsen får hovedsæde i Middelfart og vil have afdelinger i alt syv steder i landet – foruden Thisted er det Middelfart, Ringkøbing, Tønder, Grenaa, Roskilde og Randers. Gældsstyrelsen vil i 2021 bestå af omkring 1.500 medarbejdere. Gældsstyrelsens kerneopgave bliver at sikre, at så mange som muligt betaler deres gæld til det offentlige, og at ny gæld forebygges.

Der er ansøgningsfrist hhv. den 29. og 30. maj, og stillingsopslagene kan ses på skat.dk/job

Forfatter

Related posts

Top