40 år med feriehusudlejning fejres


I 40 år har Sol & Strand udlejet feriehuse i Danmark – bl.a. lokalt i Klitmøller.

Sol og Strand Feriehusudlejning A/S blev etableret af Margit og Kjeld Andersen i 1979. Det startede med et enkelt sommerhus ved Lyngså i Nordjylland. Siden er det gået slag i slag, og i dag er Sol og Strand det største danskejede udlejningsbureau i Danmark med hovedkontor i Hune ved Blokhus og 21 lokalbureauer i hele landet, der varetager servicering, formidling og udlejning af omkring 6.500 sommerhuse.

Margit og Kjeld Andersen foran hovedkontoret i Hune.

Bureauet markerer jubilæet på lørdag fra kl. 11-13.

– Vi er stolte over, hvad Sol og Strand har udviklet sig til, og der er al mulig grund til at fejre dette jubilæum. Derfor har vi i dagens anledning sat telt op ved bureauet, hvor vi inviterer husejere, feriegæster og samarbejdspartnere indenfor på tapas og en forfriskning, siger bureauchef Bente Krabbe Toftdal, der samtidig kan glæde sig over, at endnu en travl sommersæson står for døren.

– Vi har næsten alt udsolgt i uge 29 og 30, ligesom der også er rift om de øvrige uger i skoleferien, og vi glæder os til at byde de mange forventningsfulde feriegæster velkommen, siger Bente Krabbe Toftdal.

 

Forfatter

Related posts

Top