40-60 nye arbejdspladser: Stort callcenter satser på Thisted

Aarhusianske The Call Company har kastet kærligheden over Thisted. D. 1. februar slår de dørene op til et callcenter med 40-60 arbejdspladser i Thisted. Ambitionerne rækker dog til langt flere arbejdspladser på længere sigt.

Det er ikke hver dag, virksomhederne i København og Aarhus vender blikket mod Thy, men The Call Company har besluttet at gå imod den udvikling, hvor alt koncentreres i de større byer. Det er først og fremmest thyboerne, der får den aarhusianske virksomhed til at kigge mod Thisted. Det fortæller virksomhedens direktør, Martin Horn Thomsen:

– Aarhus er en studieby, hvor ansættelserne typisk er kortere, end vi kunne tænke os, og vi håber, at vi kan opbygge en arbejdsplads i Thisted, hvor folk har lyst til at være i år og årtier, forklarer han og fortsætter:

– Vi har haft mange thyboer ansat i vores callcenter i Aarhus, siden vi åbnede, og det har været medarbejdere, vi har været rigtig glade for. Vi har været meget på bølgelængde, når det kommer til værdier som ordentlighed og anstændighed. Det er blandt andet derfor, at det lige er Thisted og Thy, vi søger mod.

The Call Company er et callcenter og har eksisteret siden 2010. Det er i dag én af Danmarks største virksomheder af sin art. Virksomheden tilbyder en lang række produkter, der primært omhandler salg, kundeservice og analysearbejde.

Callcentrets kunder er store danske og udenlandske virksomheder, NGO’er og foreninger. Der arbejder i dag over 250 mennesker, og det er et tal, der forventeligt kommer til at stige i forbindelse med den nordvestjyske satsning.

Varm velkomst i Thisted
Selvom The Call Company endnu ikke er åbnet i Thisted, er der allerede en god interesse for huset. Kommunen og den lokale udlejer har vist stor velvilje, ligesom der har været dialog og interesse fra det lokale erhvervsliv, fortæller Martin Horn Thomsen:

– Vi var optimistiske, inden vi besluttede os for Thisted, og det har vist sig rigtigt indtil videre. Vi er meget tæt på at ansætte en leder, der skal stå for vores nye afdeling. Vi er virkelig beærede over, hvor godt Thisted har taget imod os. Vi håber til gengæld at kunne skabe nogle gode rammer for vores nye medarbejdere i Thy, forklarer han.

The Call Company’s Aarhus-afdeling, Pressefoto

Geert Winther Skovsgaard, der tidligere har stået i spidsen for den globale plastvirksomhed i Hurup, Bach Composite, er både bestyrelsesmedlem i Thy Erhvervsinvest og nyslået udlejer til callcentret. Han var mere end velvillig, da han blev kontaktet af den aarhusianske virksomhed.

– Efter en hurtig research måtte jeg sande, at projektet, som ejendommen oprindeligt var tiltænkt, naturligvis måtte vige pladsen for dette helt igennem spændende og unikke tiltag, siger Geert Winther Skovsgaard og uddyber:

– Via mit engagement i Thy Erhvervsinvest ved jeg, hvor langt der er mellem henvendelser som denne. Jeg håber, at vi i Thy Erhvervsinvest får en henvendelse fra de nytilkomne, så lokale kræfter kan sættes i arbejde for at hjælpe til med etableringen af The Call Company Thy.

– Vi kommer til at starte med at ansætte 10-12 mand på fuld tid de første par måneder, og derefter skal vi vokse yderligere, fortæller Martin Horn Thomsen.

Virksomhedens nye lokaler i Thisted kommer til at ligge på Simons Bakke 70, hvor håndværkerne er i fuld gang med at gøre klar til opstart. Ambitionen er, at The Call Company på længere sigt også skal tilbyde deltidsstillinger til studerende på ungdomsuddannelser.

Forfatter
Top