4.500 festede til Thy Træf fredag aften

De danske bikere har i den grad fundet til Thy denne weekend.

Og med et år hvor træffet er blevet lagt for notorisk for had af en lille gruppe der mener, at man ikke kunne tillade sig at bede rockere eller rockerrelaterede typer om at holde sig væk fra træffet og derfor har råbt BOYKOT, kan arrangørerne næsten ikke få armene ned.

4.500 fandt til træffet fredag aften, hvor ikke færre end 4.500 festede i det gode vejr og de smukke omgivelser i Irislund ved Snedsted.

Thy Træf strip

Slik en fisse
Pjatrøvende MC (ny klub i Thy Træf) lave lidt konkurrencer, årets tema: Spis en chili, Slik en fisse samt Strip. og overraskede alle med strip og topløs servering i Ungcamp teltet.

Og musikprogrammet var i den grad varieret og faldt i god jord. Hansen & Krog fik alle i Snigerteltet til et hoppe.
Muleskinners lavede fest i Fadølsteltet Ingen sad stille i madteltet da Mr. Thomsen spillede op Mary’s Garden og Volf Band fyrede den MAX af i Ølteltet

Pretty Maids

Lørdagens program byder blandt andet en køretur gennem Nationalpark Thy til Østerild, hvor man besøger Det Nationale Testcenter for Vindmøller. Senere på dagen fortsætter underholdningen på selve træffet med koncert med Pretty Maids, Thy træf`s flotteste mc kåres, DJ fra Lys og Lamper, Ole Gas, Max Wolf, Tom Donovan, Heartrock, Gas Bi Dua og Sgt. Major spiller op i de forskelige telte.

Foto : Thy Træf

Forfatter
Tags

Related posts

Top