4-0 til Palle: 25-årig sigtet til Thy Rock

Lokalpolitiet melder overordnet set om en rolig udgave af weekendens Thy Rock. Enkelte lovovertrædelser blev dog noteret.

En 25-årig fra Thisted er blevet sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen for at have grebet fat i armen på en politiassistent, og råbt “4-0 til Palle” med henvisning til et firedobbelt politimord begået i 1965 af den på det tidspunkt 38-årige Palle Sørensen.

En 29-årig fynbo blev sigtet for vold begået under DJ’en Kato’s koncert i Sparekassen Thy-teltet fredag aften. Fynboen tildelte, angiveligt umotiveret, en 28-årig mand fra lokalområdet, adskillige knytnæveslag i ansigtet.. En vagt, en 30-årig mand, greb i den forbindelse resolut ind og blev i den forbindelse af den 29-årige også tildelt et knytnæveslag. Han blev efterfølgende overdraget til Politiet, som altså har sigtet ham for vold.

Ville op til Rasmus Seebach
En 20-årig mand fra lokalområdet var tilsyneladende så stor fan af popstjernen Rasmus Seebach, at han under dennes koncert lørdag aften forsøgte at komme op på scenen.

Han blev dog af vagterne forhindret i sit foretagende. Han er nu blevet sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Derudover blev flere skrevet for at have urineret op ad madteltene på festivalpladsen. Det drejer sig om 25-årig mand fra Nykøbing, en 20-årig mand fra Århus og en 33-årig mand fra Storkøbenhavn.

Foto: Kim Matthäi Leland

Forfatter
Tags

Related posts

Top