38-årig mand truede med at slå sin ekskæreste ihjel

En 38-årig mand fra Struer er blevet varetægtsfængslet frem til den 30. oktober. Han er sigtet for både vold og trusler på livet mod sin ekskæreste.

Manden gik i slutningen af september fra sin kæreste fordi han mente, at hun havde været ham utro. I tirsdags befandt det nu tidligere kærestespar sig sammen i mandens lejlighed for at ordne nogle praktiske ting – og her skulle han ifølge sigtelsen både have fremsat trusler og opført sig voldeligt overfor ekskæresen. Det skriver Dagbladet Struer.

Han er sigtet for at have slået kvinden flere gange i ansigtet og på kroppen med både flad hånd og knytte næve, nikket hende flere skaller, give hende et knæ i ansigtet, taget kvælertag på hende, skubbet hendes hoved ind mod en dør og for at fremsætte trusler på livet med ordene “Jeg slår dig ihjel nu” og “jeg skal nok sørge for at du dør”. Han skulle samtidig have gjort det klart for kvinden, at han ikke frygtede at komme i fængsel – for en dag skulle han nok komme ud igen, og så ville han opsøge hende og slå hende ihjel.

Det er ikke første gang at den 38-årige har været voldelig. For to år siden fik han en dom for grov vold samt trusler herunder vidnetrusler.

Foto: Politi.dk

 

Forfatter

Related posts

Top