37-årige Rasmus har overtaget Vils Bolighus

Pr. 1. december 2020 overtog den 37-årige Rasmus Pold Vils Bolighus efter Kristian Madsen, som har drevet møbelhuset i 12 år.

Den nye ejer glæde sig at kunne slå dørene op på mandag efter en lang coronanedlukning. Han kommer fra en stilling som salgschef i en større bilforretning med afdelinger i både Thisted og Nykøbing:

– Jeg har altid haft interessen for møbler ligesom jeg har for biler. Så skiftet lå mig egentligt ret nært, og efter at have handlet møbler i butikken gik jeg og legede med tanken i flere år, fortæller Rasmus Pold.

Tanken om at drive en møbelforretning blev ved med at forfølge han, og da chancen bød sig greb han den.

– Jeg glæder mig som et lille barn, der skal åbne sine julegaver. Nu har jeg haft god tid til at få ændret lidt i butikken og gjort klar til at vi kan slå dørene op.

Med overtagelsen af Vils Bolighus er der allerede sket en række ændringer. Bl.a. har møbelhuset indtaget det sociale medie Instagram, og samtidig udvides åbningstiderne markant. I stedet for kun at have åben i weekenderne som hidtil, vil der fremover være åbent seks dage om ugen.

I et opslag på Facebook-gruppen Vils og Omegns Borgerforening takkede han for halvanden uge siden for den flotte modtagelse han har fået i byen.

– Jeg synes jeg er blevet modtaget helt fantastisk i butikken og lokalområdet. Folk her vil bare gerne handle lokalt. Så større opbakning kan man ikke rigtig få, uddyber han overfor redaktionen og tilføjer, at naboerne endda af egen fri vilje har ryddet butikkens matrikel for sne, når det har været nødvendigt.

Til daglig bor Rasmus Pold i Tødsø sammen med sin kone Louise og deres to hunde. I fritiden spiller Vils’ nye møbelmand trompet på højt niveau – bl.a. i et tyrolerorkester fra Aalborg. Desuden er han instruktør i Morsø Garden.

Oprindeligt er han uddannet indenfor forsikringsbranchen.

Foto: Vils Bolighus

Forfatter

Related posts

Top