3,5 millioner kroner til bredbåndsprojekter

Energistyrelsen sender 3,5 millioner kroner fra den statslige bredbåndspulje til lokale bredbåndsprojekter i Lemvig Kommune. Dermed får de tyndtbefolkede områder i kommunen en tidlig julegave i form af hurtigt og stabilt bredbånd.

– Ildsjæle i Lemvig Kommune har været meget aktive for at få bredbånd til deres område. Opbakningen er stor. Det er glædeligt, at Energistyrelsen igen i år giver penge til alle foreslåede projekter i vores kommune, siger Kenneth Borum Kjærgaard, Lemvig Kommunes bredbåndskonsulent.

Han glæder sig over, at den statslige bredbåndspulje blev forlænget til 2020, efter at der tidligere på året var tale om at stoppe tilskudsordningen.

I alt støttes tre forskellige projekter:  2,4 millioner går til til bredbånd i Fabjerg, godt 900.000 kroner til Remmerstrand Bredbånd og knap 150.000 kroner til projekt Lemvig/Resen.

Totalt får 155 husstande i Lemvig Kommune nu bredbånd lagt ind i det kommende år efter den seneste bevilling. I gennemsnit får hver husstand et tilskud på 22.500 kroner.

 

Forfatter

Related posts

Top