34-årig stjal bil og satte ild til den

Et biltyveri endte natten til søndag med en mindre brand.

Kort før midnat ringende en 28-årig mand fra Hanstholm til politiet, fordi han på en tankstation på Østerbakken i Thisted havde fået stjålet sin bil, mens han var inde i kiosken. Det skriver TV Midtvest.

Kl. 02 indløb der en anmeldelse om, at der kom røg ud af en bil, som holdt parkeret på Thorstedvej ved Tingstrup lidt uden for Thisted. Det viste sig at være den stjålne personbil, hvor der var blevet sat ild til et passagersæde.

En lille times tid senere blev en 34-årig mand anholdt, og sigtet for både brugstyveri, hærværk og for at have kørt bil, selvom han er frakendt førerretten.

Vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi benytter nattens hændelser til at komme med en løftet pegefinger:

– Der er jo en grund til, at man skal låse sin bil, når man går fra den. Bilen kan blive stjålet, og det kan ende meget værre, end det gjorde her, hvis nogen for eksempel bliver påkørt. Så det er vigtigt at låse bilen efter sig, siger han til TV Midtvest.

Normalt bliver man præseteret for en bøde, hvis man efterlader sin bil ulåst. Om det også bliver tilfældet denne gang vil lokalpolitiet i Thisted nu tage stilling til.

Foto: Kim Matthäi Leland

Forfatter

Related posts

Top